Психолого -педагогічні проблеми освіти дорослих у контексті неперервного навчання - SIGAEVA, L (Continuing Professional Education: Theory and Practice, 2019)
У статті розглядається психолого-педагогічні проблеми, пов'язані з освітою дорослих, визначається необхідність розвитку неперервної освіти для дорослих