Використання інформаційно-комунікаційних технологій при організації навчальних занять з дисципліни психолого-педагогічного циклу - ARTEMENKO, I (Continuing Professional Education: Theory and Practice, 2019)
У статті розглядається застосування інформаційно-комунікаційних технологій при організації основних видів навчальних занять у вищих навчальних закладах ІІІ-ІV рівнів акредитації.