Забезпечення контролю професійних знань студентів аграрного коледжу за допомогою інформаційних технологій - Krystopchuk, T (Continuing Professional Education: Theory and Practice, 2019)
У статті обгрунтовано доцільність застосування комп'ютерних програм ASSAST - SS (Асистент - ІІ), SunRan Test Office Pro 4 для забезпечення контролю професійних знань студентів, що сприяє підвищенню якості навчання, рівня самостійності студентів в оволодінні знаннями, активізації процесу навчання