Особливості безпеки життєдіяльності та здорового способу життя розвитку професійної культури майбутніх робітників - Lapaenko, S (Continuing Professional Education: Theory and Practice, 2019)
У статті розглянуто результати констатувального етапу експериментальної роботи, визначені основні вимоги до змісту і методики формування основ безпеки життєдіяльності та здорового способу життя учнів ПТНЗ