Підготовка викладачів вищої аграрної школи: європейський стандарт освіти - Zhuravcka, N (Continuing Professional Education: Theory and Practice, 2019)
У статті визначені напрями підготовки  викладачів вищої аграрної школи відповідно до європейських стандартів освіти.