Модель професійноїорієнтації старшокласників на медичні спеціальності - Ivanenko, R (Continuing Professional Education: Theory and Practice, 2019)
На основі комплексного аналізу проблеми професійної орієнтації старшоклассників на медичні спеціальності у статті запропонована модель професійної орієнтації на медичні спеціальности. Представлений і проаналізований взаємозв'язок усіх структурних компонентів моделі