Вплив особистості керівника на оптимізацію професійної підготовки майбутніх вчителів фізичної культури - Tymoshenko, O (Continuing Professional Education: Theory and Practice, 2019)
У  статті показані внутрішні механізми взаємодії керівника і колективу, їх взаємообумовленість, динаміка групових відносин яка в значній мірі розкриває функцію самого керівництва .