Педагогічна технологія застосування регресійного і кореляційного аналізів в педагогічних дослідженнях Анотація У статті розглядається суть та можливості регресійного і кореляційного аналізів при дослідженні педагогічних явищ та процесів; технологія вияв - VOLOVIK, Р (Continuing Professional Education: Theory and Practice, 2019)
У статті розглядається суть та можливості регресійного і кореляційного аналізів при дослідженні педагогічних явищ та процесів; технологія виявлення взаємозв'язків між педагогічними явищами та процесами, знаходження їх кількосної оцінки, встановленння закономірностей взаємозв'язаних педагогічних явищ і показників, що їх характеризують