ПЕДАГОГІЧНА СПІЛЬНІСТЬ ТВОРЕЦЬ ОСВІТНЬОГО СЕРЕДОВИЩА - Stebletskiy, А (Continuing Professional Education: Theory and Practice, 2019)
На даний час необхідними є дослідження функціонування педагогічної спільності, яка створює освітнє середовище. Це середовище все більше і більше впливає на якість і три- валість життєдіяльності людини. Воно формує людину творця, професіонала, громадя- нина. Важливими є умови і чинники розвитку педагогічної спільності, її стабільне функ- ціонування в соціумі.