Полікультурна освіта студентів у педагогіччній науці і практиці країн Західної Європи та США - Yaksa, N (Continuing Professional Education: Theory and Practice, 2019)
У статті прозкриваються особливості університетської полікультурної освіти студентів у країнах Західної Жвропи та США, де накопичений значний досвід роботи в цій сфері