Критерії особистісно оієнтованої професійної підготовки з інформаційних технологій майбутніх менеджерів-економістів - Koval, T (Continuing Professional Education: Theory and Practice, 2019)
У статті розглядаються критеріїї особистісно оієнтованоїпрофесійної підготовки з інформаціних технологій, що оцінюють як загальну комп’ютерну культуру майбутніх менеджерів-економістів, так і їх здатність виконувати професійну інформаційно-комп’ютерну діяльність