Особливості організації індивідуально-консультативної роботи з урахування індивідуальних навчальних стилів студентів - Borysenko, L. (Continuing Professional Education: Theory and Practice, 2019)
У статті розглядаються особливості індивідуально-консультативної роботи, які полягають у створенні дидактичних умов для ефективної самоорганізації, самоуправління навчально-пізнавальної діяльності студентів з різними індивідуальними навчальними стилями