"Юридична клініка" як форма реалізації інтегрованого підходу до структурування змісту правових знань - Smirnova, V (Continuing Professional Education: Theory and Practice, 2019)
У статті проаналізовано одну з форм реалізації проблеми інтегрованого підходу до структурування змісту правовихзнань при підготовці майбутніх фахівців юридичного профілю.