Актуалізація проблеми моделювання в освіті - Cumbalaru, A (Continuing Professional Education: Theory and Practice, 2019)
у статті розкито актуальність проблеми моделювання педагогічних об’єктів, яка набуває особливого значення на сучасному етапі розвитку суспільства; виявлення факторів, які впливають на трансформаційні процеси в системі освіти і викликають потребу у розробці прогностичних моделей сучасної школи.