Сучасний стан професійної підготовки майбутніх економістів у незалежній державі - Poyasok, T (Continuing Professional Education: Theory and Practice, 2019)
У статті висвітлено основні вимоги до сучасних фахівців економіки; акцентовано увагу на основних цілях підготовки економістів в умовах ринкового механізму господарювання; проаналізовано стан професійної підготовки майбутніх економістів нашої держави; розглянуто основні заходи щодо розвитку економічної освіти